Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Példa alcím

Gyermek méretű segédeszközök 

Termékeink többsége az RS márkanév alatt vált ismertté a hazai piacon. Megtalálhatók a kínálatban az egylábú (RS-11), három lábú (RS-13), négy lábú (RS-14) járóbotok, könyökmankók (RS-20), hónaljmankók (RS-08), fix (RS-02) és összecsukható (RS-03) járókeretek, fürdőkád kapaszkodó (RS-40), fali egyenes kapaszkodók (RS-65) többféle hosszban, fix (RS-30) és gördíthető szoba WC-k (RS-32),  fix (RS-41) és forgatható fürdőkád ülőke (RS-42), többrészes vakbotok (RS-15 és RS-16).

2014-ben megújítottuk színválasztékunkat, így a legtöbb járást segítő termék bronz-barna, WC-s székek antracit-szürke, fürdető eszközeink pedig krém-fehér színben kaphatóak. Gyermek méretű eszközeink (fix és összecsukható járókeret) pedig sárga és kék illetve sárga és bordó színpárban elérhetők.


Az ortézisek általában stabilizálnak, tehermentesítenek, támogatják az anatómiailag helyes tartást. Ezáltal általában csökkentik a fájdalmat. Vannak típusok, melyek korlátozzák a mozgást (pl. Schanz-gallér), illetve csak adott irányban engedik (oldalsines bokaortézis).

Kínálatunkban megtalálja a csukló, könyök, váll, boka, térd ortéziseket, nyak és derék támaszokat, sport bandázsokat.


A kerekesszék járásra képtelen vagy önállóan korlátozottan mozgásképes Pácienseknek ajánlott eszköz. A standard kerekesszékek elsősorban időskori, átmeneti vagy intézeti ellátásra és alacsonyabb aktivitású szintű Pácienseknek javasoltak. Használatuk elsősorban beltéren ajánlott, de korlátozottan kültéren is lehetséges. A standard kivitelű kerekesszékek általában acél szerkezetűek, jól terhelhetők, de viszonylag súlyosak.

A könnyű kerekesszékek kivitelükben hasonlítanak a standard kerekesszékekre, de könnyebb alumínium és kompozit részeket tartalmaznak, bővebb beállítási lehetőségekkel rendelkeznek.

Kínálatunkban megtalálhatók a legegyszerűbb RS-50 kerekesszékek, a kellően erős kivitelű Atlas Lite kerekesszékek és az Invacare Action 1NG kerekesszékek, melyek már-már túlmutatnak a sztenderd kategórián.

Egyre több embert érint a túlsúly problémája, főleg igaz ez akkor, ha az állapotváltozás miatt valaki a megszokottnál kevesebbet tud mozogni. Nekik sokszor nem elegendő a sztenderd kategória méretváltozata, hanem nagyobb, erősebb kerekesszékre van szükség. Különböző típusok Invacare Action 4 NG Heavy Duty 160 kg-ig, 60 cm ülésszélességgel, Rea Azalea ápolási szék 180 kg-ig, Invacare Topaz kerekesszék akár 275 kg-ig, 76 cm-es ülésszélességgel.


Az elektromos meghajtású kerekesszékek lényeges jellemzője, hogy a mozgáshoz szükséges energiát a kerekesszékbe szerelt akkumulátorok biztosítják. Másik fontos tulajdonságuk, hogy a villamos meghajtás csak kis feszültségű lehet biztonsági okoból. Az akkumulátorok jelentős súlyt jelentenek, de szállításhoz kivehetők.

Kínálatunkban megtalálhatók a szobai elektromos kerekesszékek (pl. Invacare Mistral) és az utcai elektromos kerekesszékek (Invacare Bora), továbbá speciális elektromos kerekesszékek, mint az Invacare Dragon Vertic állító kerekesszék. Az utcai elektromos kerekesszékek rugózással, defektmentes kerékkel és világítással felszerelve érkeznek.


Egy név, egy márka, két fogalom: "Teljesítmény és Mobilitás". Emögött egy svájci cég áll, a precizitásával, az ember és felhasználó központuságával és kompromisszum mentes megoldásokkal. Rengeteg fejlesztéssel, a Felhasználók bevonásával és csúcs minőségű anyagokkal (alumínium, karbon és titánium). Mindezt azért, hogy közlekedéskor a legkisebb energia se vesszen kárba, a Felhasználó stabilan üljön és élvezze a mobilitást.


Az Aqutech és Invacare ápolási eszközök könnyebbé teszik a tisztálkodást. A mindennapok egyik legintimebb igénye a tisztálkodás. Az Aquatec eszközök lehetővé teszik a zuhany alatt, a kádban, a mosdónál az önálló tisztálkodást.

Kérjük jelölje be, milíyen ügyben ír nekünk!
Vagy az e-mail címét vagy telefonszámát adja meg, hogy tudjunk válaszolni!
Az űrlapot sikeresen elküldted!